Passa al contingut principal

Concurs de Fotografia: Escondrijos de tu ciudad


Hem participat en un concurs internacional de fotografia, amb un títol molt suggeridor Escondrijos de tu ciudad que convoca una revista digital d'art, Bostezo, amb unes fantàstiques imatges de Manola Roig i Sueca.

Entreu i voteu: 

Imatge 1: http://www.revistabostezo.com/escondrijos/fotosescondrijos/content/228_large.html
Imatge 2: http://www.revistabostezo.com/escondrijos/fotosescondrijos/content/228_large.html
Imatge 3: http://www.revistabostezo.com/escondrijos/fotosescondrijos/content/230_large.html

FORMULARIO DE VOTACIÓN PARA SUSCRIPTORES/AS
708 fotografías se han presentado al concurso internacional Escondrijos de tu ciudad, con el buscamos retratos de localizaciones urbanas de cualquier ciudad del mundo. La temática del concurso hace referencia a una categoría subjetiva de la relación de cada fotógrafo/a con una ciudad, a través de lugares secretos, anónimos, escondidos, apartados, inquietantes, fantasmagóricos, fetiches, curiosos, periféricos, ocultos, misteriosos, invisibles, místicos o sucedáneos.
Si eres suscriptor/a de la revista Bostezo puedes formar parte del jurado del concurso en su primera fase de selección. Esperamos vuestra participación, ¡confiamos en vuestro criterio!
¿Cómo puedes votar?
  • Escoge un mínimo de 1 y un máximo de 8 fotografías.
  • Indica el número asociado que está encima de cada fotografía.
  • Puntúa a cada una entre 1 y 3 puntos (de manera ascendente, siendo 3 la mayor puntuación).
  • Puedes enviarnos tu veredicto rellenando este formulario o enviándolo al e-mail editor@revistabostezo.com
  • Cierre de votación: Domingo 22 de octubre a las 23.59 horas

Comentaris

fra miquel ha dit…
Ospa! Hi ha un munt de fotos presentades.
No puc votar per què no sóc subscriptor de la revista. Pel que he vist és condició necessària per validar el vot :o(
Us desitjo molta sort!
petons
rosa roig ha dit…
Sí, només poden votar els i les suscriptores. Però, gràcies pel suport!

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.