Passa al contingut principal

Estrenem Papa! Visca la ignorància!



Estem disposades a creure que el Papa acabat d’estrenar va col·laborar amb la dictadura de Videla, i que és homófob i sexista. Som, per tant, elements anticlericals i d’esquerres com expressa amb claredat el Portaveu del Vaticà, Federico Lombardi i per tant, haureu de negar el que diem. Però nosaltres, com en el tango, de E. Carrido i M. Papavero cantem:

Y aquella mina mistonga,
que se engrupió bien debute
le dijo al bulín, salute,
y taconeando salió.

Ignorem si la notícia que apareix a Rokambolpodria arribar a ser certa, però chi lo sa. I ens agrada fabular. Si el Papa haguera excomunicat el Telescopi Hubble, amb el següent argument “ Se està mirando donde no hay que mirar”, nosaltres penjaríem un post com el següent, amb una imatge com la de la donueta.
Llegiu, i gaudiu, que Lombardi i Déu no ens ho han de perdonar!

Donueta buscant a Déu des del Hubble


“Ignorem si l’argentí futbolero i partidari del metro coneix els sermons de sant Vicent Ferrer, aquell frare dominic de qui s’ha dit que fou“un gran predicador, que encenia els cors amb les flames de la caritat i convertia moros, jueus i mals cristians.”,
però per les seues accions hem de deduir que n’es un fidel seguidor. 
L’ocurrent sant valencià, va omplir els nostres carrers de miracles i les orelles de la gent de discursos, que interpretava fins deixar el públic en estat d’excitació i preparats per obligar “miraculosament” a que es convertiren els infidels. A base de “palo”. Entre les santíssimes paraules de Ferrer, sempre n’hi havia lloc per burlar-se de la ciència. En els sermons, ens avisava que la ciència no l’entenen tots i no sabem explicar-la, en canvi, en Déu tot està explicat. La cita és aproximada, però aprofita, perquè ací és on es troba la justificació a la decisió del Pontífex. Per què, quina és la raó que ha motivat la decisió de Francisco? Ai! Una i només una, si seguim mirant l’Univers amb tant de detall, acabarem per trobar a Déu. I si, gràcies a la ciència, trobem a Déu, el Papa - acabat d’estrenar- perdrà la faena, perquè ja no necessitarem intermediaris.”

Comentaris

Macu ha dit…
mira que si en comptes de trobar a Deu trobem la Deesa!! Eixe és el perill i no altre! Molt bó l'article i el dibuix. Gràcies a les germanes!
rosa roig ha dit…
Jo estic perquè siga així!

Entrades populars d'aquest blog

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.

25N Contra la violència de gènere: Cor salvatge i terra fèrtil

Mirant el blog, Manola Roig Cinc poetes contra la violència de gènere, elles canten, afirmen, alerten i les seues paraules ens serveixen per recordar-nos qui som, què som i quina és la nostra força: veus d’un mateix cant, arrels que busquen constantment i cors salvatges i sang que bull i terra fèrtil. Recordem les mortes i consolem les vives. Diu Rosa Leveroni Són veus d’un mateix cant....Oh melangia tan tendrament subtil de la tardor que em poses nou encís dins de la via i fas més amorós el meu dolor!... Afegeix Clementina Arderiu Si visc no visc. ... Ni mar ni treva ni l’or del cel. La meva arrel, si es torç, no es lleva. Perquè, en el risc, si visc no visc. Alerta Maria Àngels Anglada Convidar les poetes és cosa perillosa. Dic les poetes, no els joglars del rei. No treuen cap colom de dintre d’un copalta, però potser dards de flama del seu fatigat cor o d’una nit insomne.                               No us en f