Passa al contingut principal

Els Animals de séquia celebren la Setmana del llibre

Direu el que voldreu però els animals de séquia corren "seca i meca i la vall d'Andorra"! Demà, dimarts 21 d'Abril jugaran amb les criatures d'Almussafes en la Biblioteca Municipal, correran per la Séquia Reial  i pel Barranc del Tramusser, vorem qui els veu!!!
Dijous 23 d'abril, el Dia del Llibre se'n van a València a la Fira del Llibre que enguany celebra 50 anys, allí en la Sala d'Audiovisuals pr a les 18:00 presentaran els material didàctic que ja es pot trobar a la web d'Edicions 96 i descarregar-se gratuïtament. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.