Passa al contingut principal

Solc i plec


Manola, grava perquè traça en la matèria inert part de la vida, i fa solc en la matriu com el burí del temps l’ha fet en les nostres carns, i en les nostres ànimes. Amb l’eina amb què es tallava pedra i fusta construeix eixides i entrades a cadascun dels seus amagatalls, i trasllada l’orfebreria als cossos cansats, i als vius. Treballa amb les mans per herència. Dibuixa laberints que ens acullen, ens deixa sentir el detall i el plec, allí on amaguem el que ens és més dolorós. Aconsegueix que amb les mans gravem i tracem les nostres vides en cadascun del gruix de les seues peces.

Rosa Roig


D'esquena blau

Sèrie blanca
Paper Rosaspina blanc 285 gr
 50 x 33 cmD'esquena negre

Sèrie blanca
Paper Rosaspina blanc 285 gr
 50 x 33 cm
Fantasies amb paper pinotxo

Paper Canson  180 gr.
42  x 29 cmVidapervida 3


Gravat sobre linoleo. 
Paper Crason color
 21 x15 cm

D'esquena negre-turquesa


Sèrie negra 
Paper Pop Set negre 240 gr 
50 x 33 cm

A l'enllaç de Picassa Solc i Plec. Gravats de Manola Roig, trobareu tots els gravats que acabem de posar a la venda. Si algun us agrada i voleu, veure'l o tocar-lo, i si voleu saber quin és el preu envieu-nos un mail a donuetes@gmail.com, i seguirem xarrant.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.