Passa al contingut principal

La tarara (IV): Strauss-Kahn o la immoralitat a esquerra i dreta




Jo sí que estic indignada!  El xaval de 60 anys, imitador d’un model masculí més vell que “cagar aponat”-perdoneu la brofegada- dorm en habitacions d’hotel que costen 3.000 euros, que segur que paguem nosaltres, les persones afectades per la crisi.  Perquè ja tenim clar que la crisi ens afecta a unes més que a d’altres, i que n’hi qui encara ni l’ha vista. Però que no em desvie la indignació del que us vull comentar-

El “jefe” del Fons Monetari Internacional (FMI), del qual em sé el nom perquè s'ha convertit en el nou el llop del contes per als pobres- Portugal, Grècia...-, resulta que té els mateixos “gustos” sexuals que el messiànic Berlusconi, que perseguix menors. Un i l’altre, des de la dreta o des de l’esquerra, han decidit que les dones només som un objecte per a les seus depravades ments. Un i l’altre, afectats per un excés de poder, i immunitat política, abusen de l’estat del benestar – a 3.000 euros la nit una habitació d'hotel és com el el paradís en la terra-. Ho trobe, francament, una autèntica presa de pèl. Un francés i un italià, com en els acudits, es dediquen – això sí en fi- a anar pel món amb la mà a la bragueta i llestos- com qualsevol exhibicionista de porta d’escola- per mostrar-nos, vulgues o no, el seu objecte més valuós: el pardal!
Encara m’indigna més el que comenta la premsa del personatge Strauss- Kanh, quina relació té el luxe de a 3.000 euros la nit, o el Porsche de més de 100.000 euros amb la “gestió social”. L’esquerra ha perdut el nord? Era aquest el personatge que havia d’arraconar Sarkozy- mira quin altre, casat amb una dona molt més jove que ell-.

I per acabar-me d'alegrar el dia, he de llegir que: “Lo que difícilmente ha podido suavizar es su gusto por las mujeres, una afición que nunca ha supuesto un paso atrás para un político en Francia. Según cuentan los rumores, cuando DSK tomó posesión en el FMI en noviembre de 2007, le advirtieron que tuviera cuidado porque en EEUU "las cosas de faldas se asumen de forma diferente". A que perseguisca dones en un intent de violació li podem dir “gusto por las mujeres”?
Si el que fa el personatge poderós ho presentem així, com podrem evitar que el personatge-pobre no el vulga imitar.? El relat dels fets, no pot ser mès dramàtic per a la dona implicada, com per a que parega que lo del xaval és “afición por el lujo y las mujeres”.

I al final la traca. Me n'assabente per la premsa que França respecta la vida privada dels polítics, i per això segons un diputat fancés” como todo era sabido, los participantes en las fiestas (sexuales de DSK) se jactaban de ello, pero Francia es tolerante, demasiado tolerante”. Estem parlant de Berlusconi? I encara més una periodista denuncià en 2002 una presumpta agressió, però s'ocultà el nom per respecte a la vida privada dels polítics. Què què? 

Siga veritat o no l'acusació al personatge, queden clares unes quantes coses, i cap d'elles m'agrada. Les dones seguim sent un objecte per al poder, també per a qui pretesament ostenta el poder des de plantejament  d’esquerres. Immoral. I el tractament que en fa la premsa també: un “affaire”, lo del xaval?, afició a les dones, com afició al futbol, als cotxes, als gossos? Immoral. Com deia al principi, jo sí que estic indignada!, vosaltres, no?



Comentaris

fra miquel ha dit…
Si, Rosa. Jo també estic indignat.
Segur que hi ha molts més casos que no sabem, ni sabrem mai
El cas Straus-Kahn és un individu que ha arribat al FMI, val. Però en el cas Berlusconi... no entenc que la gent el voti.
abraçada
Speaker ha dit…
Què té de mal que Sarkozy estiga casat amb una dona més jove?
rosa roig ha dit…
En el joc de l'amor, cadascú s'apanya com pot. Ara bé resulta ben curiós la repetició de models ben sospitosos de sexisme i d'una visió mercantilista de la passió i l'enamorament. Sarkozy, es va casar quan encara era un jovenet amb una dona jove, com ell, estudiants tots dos de la Sorbona, i es van reproduir. I se separaren, i es tornà a casar Sarkozy, ara ja un poc més madur amb una dona que té tres anys menys que ell. La infidelitat d'ambdos els va portar a una nova separació. Traspassada la barrera dels 50 anys i camí de la maduresa, el president, tornà a enamorar-se d'una dona 13 anys més jove que ell. I curiosament, Berlusconi, El xaval del FMI i el seductor panxudet, se les busquen més joves. A què juguen?

Entrades populars d'aquest blog

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.

25N Contra la violència de gènere: Cor salvatge i terra fèrtil

Mirant el blog, Manola Roig Cinc poetes contra la violència de gènere, elles canten, afirmen, alerten i les seues paraules ens serveixen per recordar-nos qui som, què som i quina és la nostra força: veus d’un mateix cant, arrels que busquen constantment i cors salvatges i sang que bull i terra fèrtil. Recordem les mortes i consolem les vives. Diu Rosa Leveroni Són veus d’un mateix cant....Oh melangia tan tendrament subtil de la tardor que em poses nou encís dins de la via i fas més amorós el meu dolor!... Afegeix Clementina Arderiu Si visc no visc. ... Ni mar ni treva ni l’or del cel. La meva arrel, si es torç, no es lleva. Perquè, en el risc, si visc no visc. Alerta Maria Àngels Anglada Convidar les poetes és cosa perillosa. Dic les poetes, no els joglars del rei. No treuen cap colom de dintre d’un copalta, però potser dards de flama del seu fatigat cor o d’una nit insomne.                               No us en f