Primer toc: Joc de dos

Divendres pròxim, 11 de maig, presentem el primer llibre que ha nascut des del blog, Joc de dos. Poesia i dibuixos, un joc que podeu jugar amb Manola i amb mi. Però també amb qui vulgau. Serà a la seu de la Intersindical Valenciana, a la ciutat de València, aquella que no tenia "dos amants com nosaltres", al C/Juan de Mena, 18. 
Comencen a jugar Manel Alonso Català, escriptor, periodista, editor i director de la col·lecció, Mil poetes i un país, de Germania, una editorial moderna i capdavantera, amb visió de país i de futur. Creu, Alonso, que la nostra poesia mereix un llibre.
Gemma Pasqual, una dona compromesa que estima la seua terra i la seua gent, com diu sempre. Una escriptora d'èxit i una jugadora que no es cansa mai. És vocal de l'AELC al País Valencià. Gemma, sempre ens ha incitat a seguir escrivint.
Vicent Estevé i Montalvà, mestre, amic i mentor, encara que el terme resulte sorprenent, fin i tot per a ell. Mentor és un personatge de l'Odissea "un dels poemes fundacionals del cànon de la literatura occidental"; conseller i mestre de Telèmac. La deesa Atenea quan necessità parlar amb Penélope, va prendre la forma de Mentor, i l'ajuda a prendre una difícil decisió. Vicent, sempre ha jugat amb nosaltres.


Entrades populars