S’ha acabat la Fira del Llibre, visquen els llibresManola Roig i jo hem estat en la Fira d’enguany pel llibre Isabel vol ser escriptora, d’Edicions 96, i pel Contem històries de dones d’ací,de Vincle Editorial. Culpa de Dolors Pedrós i de Manolo Gil i Xavi Bellot.

Cansada he tornat de l’últim dia de Fira del Llibre; contenta per l’atenció de les persones que han comprat els nostres llibres; divertida per mil anècdotes; disgustada amb la pluja; reforçada per les bones experiències; farcideta de noves coneixences; sorpresa per algunes reaccions; marejada de vore tantíssima gent amunt i avall. Comboiada perquè Marta Pessarrodona s’emporta una Isabel a Barcelona, i ben contenta.
Però sobretot molt agraïda amb l’atenció professional de qui cuida la Fira en totes les seus vessants: atenent tallers, muntant sales, fotografiant cada racó, procurant la nostra comoditat i obrint les paradetes de llibres...a totes no les conec, però Manolo Gil, Emili Piera, Glòria Mañas sí, i els ho direu. De part meua.

I, el que considere més important, he tornat carregada de llibres, perquè llegir és un dels meus plaers i comprar llibres un dels meus vicis. Sóc sobretot una lectora. Escriptora ocasional, lectora permanent.

Seguint les dades de l’enquesta sobre la lectura que trobareu en la web de FULL ( Fundació per al Llibre i la lectura):
  • Com un 90% de dones considere la lectura: Emocionant i estimulant
  • Sóc una de les 1’4%, de valencianes, que lligen habitualment en valencià i ocasionalment en castellà. Sí, heu llegit bé, 1’4%, vergonyós.
  • M’he comprat en dos setmanes els 11 llibres que, de mitjana, comprem. Per trencar una xifra ridícula.

La Fira del Llibre s’ha acabat, visquen els llibres i qui els escriu, els edita o els ven. Mentrestant esperem les eleccions municipals i europees, i la formació de governs que desenvolupen polítiques que milloren la vida dels llibres, i de la fauna que els envolta. Una fauna que ha passejat pel jardí dels Vívers, on en temps de Maria de Castella també passejaven, lleons, estruços i escurçons.

Comentaris

Dr Purva Pius ha dit…
Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.