Passa al contingut principal

Vida per vida

fotografia Manola Roig

No era la meua intenció consumir la meua vida davant d'una pantalla. No era la meua intenció acabar amb la observació de qui m'envolta i convertir-los en peces d'un relat infinit. No era la meua intenció matar l'esperança, tancar i fixar en parules breus, inexactes, canviants...el que fa patir als altres. No tinc, però, cap possibilitat de tornar arrere. Canviaré vida per vida. Tancaré en la xarxa el que sempre ha sigut infinit. Acabaré amb les vostres esperances, i també amb les meues. Començaré el joc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.