Passa al contingut principal

PaisatgesDiari d'estiu d'una dona apòcrifaNomés hem sabut crear paisatges que es dolen i abandonem. Els boscos són antenes i les parets, amagades, s'esquerden. Tenim l'espai de fòra i el de dins. I no som capaces de crear bellesa en tots dos.
Durant l'estiu la ciutat abandonada ha quedat en mans dels animals abandonats i totes les soledats encaixades en els apartaments refrigerats. Ara estem a punt d'obrir les finestres a la tardor.

Comentaris

MGJuárez ha dit…
Preciós, real e imaginatiu. Serà pitjor a la tardor? Las capsetes, els calaixos, els espais, les mides, l’exactitud de les distancies...

Vindré a llegir, a sentir la bellesa de les paraules.

Abraçades,
Montse.
Anònim ha dit…
Sóc molt considerada amb les capsetes i els calaixos des que vaig conéixer aquell personatge misteriós i estimat de la novel·la "Crineres de foc", de Mª Antònia Oliver, que s'ocupava d'omplir els calaixos, i les capsetes: "Sempre hi ha un lloc per a cada cosa".

Vine sempre que pugues, m'agrada que em visiten.

En tot cas el diari s'acaba el 31 d'agost, però tinc preparada una altra cosa.
MGJuárez ha dit…
Vaja! No ho havia pensat, es cert, s'acaba l'estiu.

Espero d'altres textes, dons.
Una forta abraçada,
Montse.

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.