Passa al contingut principal

30 dones: despistada
Com cada matí, després del café, començava la rutina. Cada segon de la venjança estava pensat.
Ni un sol detall se li escapava. Buscava l'efecte més fulminant amb la frase més breu. A migdia ho tenia quasi tot pensat. Arribava a la nit amb la satisfacció de tenir-ho tot controlat. Relaxava cos i ànima i així s'adormia profundament. L'endemà tornava a començar, no se'n recordava de res! I tot per no fer cas de sa mare i escriure el que havia de fer!

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Molt divertida la donueta. Potser era una sort que no se'n recordés de la venjança, je, je, je... devia ser una autodefensa, venjar-se deixa un mal rotllo...

Deixant la venjança a part, que no és el meu cas... aquesta despistada podria ser jo... si no m'ho apunto em despisto. Tinc molt a memòria, però molt selectiva. Les coses pràctiques, avorrides, burocràtiques o pesades... sempre se me'n van del cap, tu! Ara de les meves dèrie me'n recordo sempre!
rosa roig ha dit…
Fixa't que et passa justament el contrari que a la donueta, la dèria sempre se li oblidava.

Una abraçada Carme, sempre tan disposada a recodar-nos que ens llegiu i us agrada
Empar ha dit…
Què bo poder començar cada dia de nou! Però què llàstima compartir amb el Sísif les fatigues absurdes.

Clar que si amb això entreté el cap!

Empar

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.