Passa al contingut principal

REFLEXIÓ I PASSEIG PER LA FIRA DEL LLIBRE 2019

Aprofitem la jornada de reflexió, tot i que el vot el tenim clar i ben clar des de fa temps, per començar la nosta participació en la Fira del Llibre d’enguany. Serà intensa. Serà compromesa. Serà sorora. Serà profitosa. Serà reivindicativa. Serà feminista. Serà esperançadora.

Fem festa grossa amb els dos llibres que hem publicat, Contem històries de dones d’ací, de Vincle Editorial, / Xavi Bellot i Manolo Gil) el vam presentar en la Plaça del llibre, i va per la segona edició. I Isabel vol ser escriptora, Edicions 96 ( Dolors Pedrós) que acaba d’arribar per plantar la llavor de la relectura i actualització de l’escriptora més important de tota la península del segle XV.

Farem signatures, farem entrevista, farem animació lectora, farem presentació, faerm de públic,  farem taula rodona sobre Dones i literatura, farem compres de llibres. Farem comboi. Però sobretot, com deia Maria Mercé Marçal seguirem esbossant coordenades, meridians i paral·lels d’unes cartografies que ens marquen els mapes entorn la relació entre dones (escriptores, artistes, investigadores, acadèmiques, periodistes) “amb el desig col·lectiu de subratllar la força creativa de les dones”.  

Signarem llibres en la caseta de La Moixaranga, de Gloria Mañas
Fem animació lectora amb Contem històries de dones d’ací, Xavi Bellot i Manolo Gil

TAULA REDONA: Dones i literatura: del desig a la realitat, amb Encarna SantCeloni, Anna Chover, Anna Oliver, Teresa Broseta i Emilia Bolinches ( Les Beatrius)


Presentem Isabel vol ser escriptora, d’Edicions 96 , Dolors Pedrós amb Ana López Navajas i Verònica Cantó

Comentaris

Dr Purva Pius ha dit…
Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.