Passa al contingut principal

Dietari Artístic. 40 dies de confinament + 3


Hem arribat al dia 43 del confinament. Esta setmana hem celebrat tota classe de dates destacades  i commemorat fets històrics, i això està bé. Però jo continue pensant que l'art, la cultura l'hem de fer cada dia, ha d'omplir les nostres vides perquè gràcies a les arts, incloses les de tipus científic i tecnològic que també demanen un punt de creativitat i imaginació, doncs gràcies a totes elles la humanitat ha anat avançant.  Per eixa raó hui com cada dia vull compartir amb vosaltres el que faig, us deixe el Dietari Artístic que he muntat, són 40 dies de confinament, de creativitat en un breu espai de temps. Disfruteu del sol tan bonic que ens regala este temps de confusió.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Quadern de Bitàcola.

Anotacions del diari de navegació de les Criatures Impossibles, per a no perdre el rumb. El quadern de bitàcola és un document en què els pilots d'una nau anoten l'estat de l'atmosfera, els vents que bufen, els rumbs que es fan i altres fets importants esdevinguts durant la navegació. Es protegien de les inclemències del temps guardant-lo a la bitàcola i d'ahi el seu nom, del seu contingut el capità de la nau extrau la informació que afegeix al diari de navegació. En temps de confinament és necessari tindre un rumb, o pot ser no, però les nostres criatures naveguen cap a un futur incert i el seu viatge tumultuós i imprevisible ens acompanya en esta nova odissea que ens ha tocat viure. https://www.youtube.com/watch?v=dODKBWZO20A

Criatures Impossibles. Quadern de Bitàcola. Dia 23

Les nostres criatures continuen perdudes per una mar de desconcert. No sabem quan arribaran a port, ni quina serà la nova terra que les acollirà, però res no les atura i continuen navegant. Entreu i escolteu la seua història... I ja sabeu que només són anotacions del diari de navegació per a no perdre el rumb.