Joves i vells, hòmens i déus, violeu, violeu que impunes –no- quedareu!


Ja s’acosta sant Josep (3)
dones sofrentsLa violació i l’abús de poder exercit contra les dones –menors o majors, discapacitades o no- provoca la unànimitat entre alguns mascles, els que no són “amics de les dones” segons les italianes valentes que s’han manifestat contra l’indigne Berlusconi.
A totes les notícies que durant les últimes setmanes hem conegut sobre el tema, només faltava afegir la de la violació a persones discapacitades: “según varias investigaciones divulgadas este jueves por la Fundación Carmen Pardo-Valcarce, en torno al 30% de los discapacitados intelectuales (del 60% al 80% de las mujeres y entre el 25% y el 35% de los hombres) han sufrido abusos sexuales, muchas veces sin saber que era algo malo. Para ellos todo lo que está hecho por una persona sin discapacidad está bien hecho, no se cuestionan nada”.
La notícia més inesperada la provocaven les declaracions del monyicaco guapet i de veu melodiosa, Justin Bieber. Les seues opinions sobre l’avortament i déu, provocaven estridències més pròpies del rock que del pop. L’imberbe canadenc, es mostra  partidari de sospitar de les dones, les seus fans més fermes i decidides. "Creo que es triste, pero todo pasa por una razón", ha dit el savi sabata. Una indignitat, semblant a la de Berlusconi, que jugant amb una frase celebre de Bernat i Baldoví, il·lustre misògin sainetesc, va per ahí no amb la “llei en la mà i el pardal entre cames”,  sinó a l’inrevés “amb el pardal en la mà i la llei entre cames”. Sort que van a processar-lo per abús de menors i prostitució.
A vore si la cosa s’anima i processen també als autors de les “violacions correctives” que practiquen amb total impunitat en Sudàfrica, per “curar” les dones lesbianes, tal com denuncien des d’Avaaz: “Millicent Gaika fue maniatada, torturada y violada durante cinco horas por un hombre que alardeaba de estar 'curándola’ de su homosexualidad. Sobrevivió de milagro, pero no se trata de un caso aislado. Este crimen espantoso constituye una práctica habitual en Sudáfrica, donde las lesbianas viven aterrorizadas ante los posibles ataques. Pero nadie aún ha sido condenado en ningún caso de 'violación correctiva'.
I com hui demanem justícia, de passada a vore si algú processa el Déu dels cristians, perquè trià com a càstig per al rei David, la violació de la seua filla. A Tamar la violà el seu germanastre per “venjança divina”. I sabeu per què havien de castigar el rei? Perquè havia manat matar l’home de Betsabé, la dona de la qual va abusar el propi rei i a la qual es volia quedar en propietat.
A que la cosa té collons?

Entrades populars