Les dones diem prou a Camps

Les dones diem prou a CampsSi encara no has signat el manifest: Les dones diem prou a Camps, no et preocupes. Tens temps.
Un grup d’actrius, escriptores, periodistes, professores.... dones, ens hem adherit aquest manifest. I tu? Ens vols acompanyar?La forma més ràpida de fer-ho és enviar-nos un correu a
lesdonesdiemprou@gmail.com


Pot usar la fórmula que vulgues, però et suggerim la següent:

Sóc dona i vull dir-li prou a Camps
Nom, cognoms i professió

Sóc home, amics de les dones, i també vull dir-li prou a Camps
Nom, cognoms i professió

Et reproduïm una part manifest i et convidem a que visites el blog del grup per llegir-lo complet:

Nosaltres, dones, filles, mares, àvies, nétes, treballadores, estudiantes, jubilades, amants, amatents, lluitadores, pacificadores, joves i grans, totes diem PROU.
Davant la desfeta dels mínims drets bàsics com la llibertat d’expressió, d’informació, d’educació, de tria de model familiar o de model econòmic, les dones valencianes diem PROU a Francisco Camps i al seu govern manipulador, corrupte i censor. Sabem quin món volem i anem a fer-lo possible.
Aquesta societat no és la que volem per a les nostres filles i fills. Tenen dret a viure en una societat elevada culturalment. Tenen dret a ser lliures a l’hora de triar religió, pensament, estudis. Tenen dret a ser un poc més feliços que els qui els hem precedit i vostè ho impedeix amb les seues males maneres de fer política.

Punxa ací i aniràs al manifest complet:

Entra al blog, fes comentaris, envia’ns qualsevol informació que vulgues compartir. Si no saps fer-ho al blog, envia un correu. Participa. Si no ho fem entre totes no ho farem.

http://lesdonesdiemprouacamps.blogspot.com/

Entrades populars