Les donuetes ocupen el blog


Les donuetes ocupen el bannerMentre l’esquerra es debilita, es fragmenta i es contrau, les donuetes creixen i s’escampen. Avancen i prenen posicions. Han decidit, no fer cas de les nostres manies i passar a l’acció. I la primera, ha consistit en ocupar el nostre banner: elles són ara la imatge del blog. Venen per a créixer, multiplicar-se, ocupar el blog-terra i sotmetre’l.

No penseu que podem fer res per aturar-les, la debilitat de l’esquerra i una endèmica voluntat de divisió ens atenalla, perquè al sí del blog s’han manifestat dues posicions: la d’estar a favor de les donuetes i la d’estar en contra. Endevinem que la seua ocupació pacífica, però descarada, serà permanent.

El desconcert de l’esquerra no les afecta, gens ni mica. No sembla que siguen conscients que la dreta-caverna global ens ha pres el jornal, la jubilació, el futur i el carrer. Són donuetes. Descarades. Impertinents. Decidides. I van carregades de raó, d’il·lusions i d’esperança. Lliures de roba i sense pèls en la llengua ens robaran l’ànima i el blog.

Nosaltres, preparades per a la derrota, pensem que millor elles que ningú.

Entrades populars