Presentació Joc de dos en Sueca: MiMetitzat

Papereria Arts, Sueca. Fotografia Vicent Ferri

Joan Fuster, escrivia a Ernest Martínez Ferrando, “ Els llibres són sempre benvinguts”. Nosaltres n’estem convençudes, de la mateixa manera que estem convençudes que sense joc no n’hi ha vida, ni art. Veniu, doncs, dissabte a la Papereria Arts, a la llibreria de Pepa, que ha creat una espai únic per als llibres, i compartiu amb nosaltres il·lusió, emoció i calidesa.

Presentar Joc de dos a Sueca, on hem nascut i encara vivim, representa un regal que, fa un any no esperàvem. La complicitat de molta gent, Pepa, David, Sari, Gemma, Marta, Vicent, Carles, Arnau, Abel, Manel, Paula, Montse, Toni, Natanael...i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de Sueca, ha fet possible.


A més a més la fortuna ens ha acompanyat i ens hem trobat compartint cartell amb un dels escriptors catalans més complets i importants del moment, Jaume Cabré, l’ autor de la novel·la Jo confesso. Compartir pàgina de la programació cultural serà coincidència, però us assegurem que també és un regal. Inesperat,

Finalment, ves a saber perquè Joc de dos s’ha MiMetitzat, i ha entrat a formar part de la programació Off Mim, de la Mostra internacional de Mim 2012. Ens han avisat que un dels personatges del poema, s’ha escapat de la il·lustració i vaga pels carrers suecans, confós amb artistes i forasters. Esperem que no faça massa lliga amb la pallassa Gardi Hutter que crea en els seus espectacles un joc entre la finitud de l'ésser i el joc infinit. 

Entrades populars