Estrenem Papa! Visca la ignorància!Estem disposades a creure que el Papa acabat d’estrenar va col·laborar amb la dictadura de Videla, i que és homófob i sexista. Som, per tant, elements anticlericals i d’esquerres com expressa amb claredat el Portaveu del Vaticà, Federico Lombardi i per tant, haureu de negar el que diem. Però nosaltres, com en el tango, de E. Carrido i M. Papavero cantem:

Y aquella mina mistonga,
que se engrupió bien debute
le dijo al bulín, salute,
y taconeando salió.

Ignorem si la notícia que apareix a Rokambolpodria arribar a ser certa, però chi lo sa. I ens agrada fabular. Si el Papa haguera excomunicat el Telescopi Hubble, amb el següent argument “ Se està mirando donde no hay que mirar”, nosaltres penjaríem un post com el següent, amb una imatge com la de la donueta.
Llegiu, i gaudiu, que Lombardi i Déu no ens ho han de perdonar!

Donueta buscant a Déu des del Hubble


“Ignorem si l’argentí futbolero i partidari del metro coneix els sermons de sant Vicent Ferrer, aquell frare dominic de qui s’ha dit que fou“un gran predicador, que encenia els cors amb les flames de la caritat i convertia moros, jueus i mals cristians.”,
però per les seues accions hem de deduir que n’es un fidel seguidor. 
L’ocurrent sant valencià, va omplir els nostres carrers de miracles i les orelles de la gent de discursos, que interpretava fins deixar el públic en estat d’excitació i preparats per obligar “miraculosament” a que es convertiren els infidels. A base de “palo”. Entre les santíssimes paraules de Ferrer, sempre n’hi havia lloc per burlar-se de la ciència. En els sermons, ens avisava que la ciència no l’entenen tots i no sabem explicar-la, en canvi, en Déu tot està explicat. La cita és aproximada, però aprofita, perquè ací és on es troba la justificació a la decisió del Pontífex. Per què, quina és la raó que ha motivat la decisió de Francisco? Ai! Una i només una, si seguim mirant l’Univers amb tant de detall, acabarem per trobar a Déu. I si, gràcies a la ciència, trobem a Déu, el Papa - acabat d’estrenar- perdrà la faena, perquè ja no necessitarem intermediaris.”

Entrades populars