Estellés, a Sueca: i si plou, que ploga!Organitzat per la Papereria Arts i les autores del blog, Manola Roig i Rosa Roig , dissabte 27 d'abril se celebrarà el Dia del Llibre, amb activitats variades dedicades a conéixer i homenatjar el poeta valencià Vicent Andrés Estellés. A les 12 del matí començaran les activitats per a xiquetes i xiquets, i a les 7 començarà el recital, que comptarà amb la col·laboració d'Amparo Ferrís, professora de piano acompanyant del Conservatori de Torrent, i la soprano, Núria Naval. 

Al llarg del dia les persones que acudisquen podran deixar en un mural, que anirem construïnt, els versos del poeta que més li agraden. També es podrà recordar la relació d'Estellés amb Sueca, a través de l'amistat amb Joan Fuster, o el pas del poeta pel Perelló en l'estiu de 1975.

Les dones, que s'han convertit en les protagonistes de les activitats són: Angela Archer, Mariel Celda, Rosana Guillem, Rosa Serra, Marta Muedra, Pepa Fayos, Marta Pérez, Pepa Vivó, Manola Roig i Rosa Roig.I si plou, que ploga!


Entrades populars