Animals de séquia.

Enguany tornem a la programació de l'OFF-MIM de la Mostra Internacional de MIM, de Sueca. Us esperem Diumenge 22, a les 12:00h, a la Llibreria-Papereria Arts, C/ València, Sueca. Els animals de séquia van solts, i busquen companyia!Realitats virtuals/ realitats visuals

Sabeu qui coneix els animals que des de fa molts i molts anys ronden per les séquies? Heu vist mai un Sitan, un Iolflic, una Ungla negra? Qui de vosaltres ha parlat amb el guardià de les séquies? Sabeu quina llegenda es conta sobre les aigües de la font del Cabeçol de Na Molins? Nosaltres sabem quins són els misteris de la terra d’arròs. Veniu a escoltar-nos i podreu conéixer els animals del nostre paisatge que només es veuen amb els ulls de la innocència. 

Espectacle creat per Manola Roig i Rosa Roig, autores del blog http://vidapervida.blogspot.com per celebrar el 70é aniversari de la publicació de Le Petit Prince, d’Antoine de Saint Exupéry, escrit durant la 2a Guerra Mundial. Música en directe, composta per Estela Mira Benedito i Conrado Gallent Falcó.


Autora dels dibuixos: Manola Roig
Autora dels textos: Rosa Roig
Compositors i músics solistes:
Fagot solista: Conrado Gallent Falcó
Flauta travessera: Estela Mira Benedito
Veus: Pepa Vivó, David Martí, Pilar Sánchez Alcaide, Marta Pérez, Marta Muedra Gimeno, Mari Luz Fos.
Tècnic d’imatge: Ivan Pedralva


Entrades populars