Sexducció suecana i lluna plena per al 13 de juny

Per celebrar l'última lluna plena de la primavera, la del 13 de juny, ens veurem en Sueca i presentarem  Sexduïts i sexduïdes, el monogràfic literari a cura de Lluís Roda i amb fotografies de Javier Alborch que ha publicat Bromera.

Josep Franco, Emili Piera i jo mateixa, Rosa Roig, conformen la presència suecana en el llibre que es va crear per a la Falla Corea de Gandia i que recollia 54 peces fetes a mida amb el color de les falles i el sabor del sexe. Com explicà Lluís Roda en la presentació, «la tradició fallera és art i és literatura. Llibertat, creació, transgressió, joc, sarcasme, manca de tabús, expressió sense censura, crítica. Fins i tot, sexe?»


Divendres llegirem els nostres textos acompanyats per una bona representació dels escriptors i escriptores del monogràfic: Manel Alonso, Mari Carme Arnau, Manel Joan i Arinyó, Vicenta Llorca, Anna Moner, Joan Olivares, Isabel Robles, Mari Carmen Sáez i Jaume Pérez Montaner. L’acte comptarà amb la presència de l’editor, Josep Gregori Soler i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sueca. 

Per si heu perdut la memòria i no recordeu què va passar amb la publicació del Llibret de la Falla Corea de Gandia, vos deixe un recull de premsa.


Ara, sense programa faller, però amb la mateixa portada (d’Antoni Miró), fotos (de la pròpia falla i de Xavier Alborch) i disseny, es publica com a llibre, editat per Bromera, sota la cura i orquestració de l’escriptor Lluís Roda.  


El llibre, que comparteix amb el llibret de la comissió gandiana la bella portada d’Antoni Miró, aplega els textos de cinquanta-dos escriptors i escriptores de renom de la nostra literatura amb relats i poemes al voltant del sexe i de la seducció amb perspectives i estils ben diversos. Lligats per la sensualitat i l’erotisme, són creacions de qualitat que ens conviden a gaudir de l’avantguarda popular més juganera a partir d’aquesta mascletà tan literària com excitant.

Els Sexduïts i sexduïdes són Manel Alonso, Lluís Alpera, Montse Anfruns, Mari Carme Arnau, Josep Ballester, Pere Bessó, Francesc Bononad, Manolo Boronat, Núria Cadenes, Esperança Camps, Mercè Climent, Christelle Enguix, Josep Franco, Maria Fullana, Isabel Garcia i Canet, Marisol González, Marc Granell, Joan Josep Gregori i Berenguer, Ramon Guillem, Josep Igual, Manel Joan i Arinyó, Estel Julià, Josefina Llauradó, Susanna Lliberós, Vicenta Llorca, Josep Lozano, Joan-Carles Martí i Casanova, Dolors Miquel, Pasqual Molina, Anna Moner, Octavi Monsonís, Eusebi Morales, Joan Olivares, Vinyet Panyella, Teresa Pascual, Emili Piera, Josep Porcar, Begonya Pozo, Eduard Ramírez, Ramon Ramon, Isabel Robles, Lluís Roda, Josep Lluís Roig, Rosa Roig, Mari Carmen Sáez, Pasqual Sanchis, Encarna Sant-Celoni, Pau Sif, Sergi Torró, Pepa Úbeda, Francesc Viadel i Júlia Zabala.

No son «top models», tampoco actores o actrices famosos. Son los miembros de la comisión Sagrada Família-Corea y han tenido el valor de posar desnudos en las páginas de su «llibret» de este año.
Bajo el sugerente título de «Sexduïts», la publicación no ha dejado indiferente a nadie, pues algunas de las imágenes tienen grandes tintes provocadoresEntrades populars