III Mostra del llibre i del disc en valencià a BenimacletFa molts i molts anys dues joves van abandonar sa casa, la dolça caliu de la llar, tot buscant la felicitat, l'amor i la saviesa. Tenien pocs recursos i un cabàs ple de passió, una cosa i l'altra les va portar, xino-xano, fins Benimaclet. Allí s'iniciaren a la vida nova i d'allí marxaren per buscar nous camins. Molts i molts anys més tard tornen a Benimaclet convertides en artistes, una dibuixa i fotografia el que veu, l'altra ho converteix en paraules.

Una i l'altra eixiren de Benimaclet i a Benimaclet retornen. Manola i Rosa Roig, participen demà en la III Mostra del LLibre i del Disc en valencià que organitza la plataforma d'entitats Benimaclet Viu, convidades per La Traca.El lema és ben clar: el lloc on aconseguiràs el regal de Nadal que estaves buscant i no sabies com trobar.

La III Mostra del Llibre i del Disc en valencià es celebrarà proper dissabte, 13 de desembre, des de les 11:00 h fins les 21:00 h, a la seu del Musical de Benimaclet (Baró de Sant Petrillo, 14). Organitzada per la plataforma d’entitats Benimaclet Viu i el propi Centre Instructiu Musical de Benimaclet, l’esdeveniment pretén donar visibilitat a la creativitat literària i musical valenciana a través del foment de l’ús com a regal nadalenc d’allò precisament més amagat i bandejat als grans aparadors comercials i més en aquestes dates de consumisme vertiginós i banal: els discos i ells llibres d’expressió valenciana.

Al moment de redactar aquesta nota, a la Mostra participaran les llibreries de Benimaclet i properes La Traca, Primado, Gaia, L’Eixam, Denes, Camacuc, La Repartidora i Auca; les empreses discogràfiques Comboi Records, Mésdemil i Oldies amb el suport del Col·lectiu Ovidi Montllor (El COM); actuaran en directe (format mínim) Òscar Briz, Carles Enguix, Tardor, Dani Miquel, Àlvar Carpi, Pep Gimeno “Botifarra”, Francesc Pedroche (Dr. Dropo), Lluís Vicent, La Douche i Traficants de Sucre, i intervindran amb presentacions i lectures literàries Manel Rodríguez-Castelló, Raquel Ricart, Encarna Sant-Celoni, Pep Ricart, à l'ortografia (recursos didàctics), Enric Sanç, Maria Carme Arnau, Rosa Roig, Josep Maria Domingo, Mari Carmen Sáez, Francisco Collado, Jaume Pérez Montaner, Isabel Robles, Begonya Mezquita, Gargots Revista Literària, David Molins, David Segarra i Xavi Sarrià. A més, Benimaclet Viu presentarà també la nova aplicació per a dispositius mòbils (Android i iOS) que permetrà la coordinació i difusió de la intensa activitat sociocultural que realitza la plataforma. Més informació i últimes actualitzacions a:

Entrades populars