Animals de séquia (I) a la ràdio escolar de CP SAnt Roc de Silla


Fa poc hem estat gravant alguns fragments de l'obra per a la ràdio escolar del CEIP Sant Roc de Silla, gràcies al professor responsable, Agustin Madrigal.  Ens hi acompanyava Francesc López, un amic embolicador que s'ha enamorat dels animals, com també li va passar a Emili Piera, que ho explica ací i així: Fui a Sueca a la presentación de Animals de séquia, un libro escrito por Rosa Roig y muy inteligentemente ilustrado por su hermana Manola y me encontré con un poema de agua, de fluidez, de valor. Parece un libro para niños pero, como precisaron las autoras, es más bien un lugar de recreo y ensueño para adultos que no han olvidado al niño que fueron: el Principito y su planeta privativo.

Paco ens envia la gravació, i l'enllaç al seu blog on explica més coses. Ací teniu la veu i la música dels animals de séquia
Animals de séquia és un espectacle de contes i rondalles a la vora de l’Albufera i del Xúquer basat en el llibre de les germanes Manola i Rosa Roig publicat per Edicions 96, que a manera de catàleg acompanya l’espectacle visual, literari i musical. L’espectacle és una proposta interdisciplinar, en el qual la paraula, les textures de veus diferents, la música en directe del fagot i la flauta travessera, així com les més de 200 imatges que hem reunit, juguen juntes per intentar mostrar-amb uns altres ulls el nostre paisatge. Compta amb una Animació lectora que ja ha passat per les aules d'Almussafes, Sueca o Riola.
Animals de Séquia es representà per primera vegada en el Festival Internacional de MiM de Sueca en setembre del 2013, i també l’edició de 2014, del mateix festival, en la secció OffMIM . S’ha representat en la Fira del llibre de València, 2014; en la I FIra Literària i Musical de Cullera, i en les Festes Alternatives de Carcaixent, en la Setmana del llibre de l’Ajuntament d’Almussafes i ha participat en Els Dissabtes de la TRilladora del Tocaio, de la Fundació Assut, en la Setmana del llibre de Silla i Albalat. Forma part del programa CERCA de la Fundació Assut i de la Campanya del SARC de la Diputació de València.


Entrades populars