La invisibilització de les artistes també és violència. 25Novembre a Almussafes

Dijous 23 de novembre a les 18:00h passarem per Almussafes, convidades per la Federació de Dones Progressistes i l'Associació d'alumnes de l'escola d'adults, per recordar que el silenci i la invisibilitat de les dones en l'art, també és violència de gènere. Passarem per intentar convéncer-los de la necessària i urgent vindicació de les escriptores, de les artistes, sobretot de les valencianes.

Passarem per Almussafes per compartir una reflexió que ens porta a formular preguntes i assajar respostes. I la primera és: quin és el paper de la cultura, de l'art, de la poesia en les nostres vides?
Intentar que trobem la felicitat, contribuïm a fer justícia; subvertim el que el no ens agrade i que ho fem amb les armes de la bellesa; que vestim la paraula d’esperança; que juguem al joc de la creació; que abandonem la nostra rutina i despertem a noves mirades. I en el cas de dijous que eixes noves mirades ens desvetllen quantes, quantíssimes, dones han escrit, dibuixat, pintat o esculpit, al llarg de la història i formen part per dret propi d’aquell territori públic, que segons una de les escriptores més importants del segle XX Virginia Woolf, és el territori de la literatura, de l'art en majúscules.


Entrades populars