Parlem de llibres, parlem d'art

Sèrie Ull-als.  Manola RoigEncetem la setmana més literària de l’any i m’agradaria celebrar-la amb una reivindicació. M’agradaria demanar a les editorials que apostaren per l’art en femení, que s’editaren més catàlegs de pintores, a les institucions que s’invertira per a fer més investigació al voltant de la seua obra, a les escriptores i escriptors que narraren les seues vides, al professorat especialitzat i al compromès que es fera  més inclusió als currículums escolars. I com a última reivindicació que tot això, si és possible, es faça en la meua llengua.
PARLEM DE LLIBRES, PARLEM D’ARTDorotea Macip i Margarida Macip, s.XVI
“Netes de Vicent Macip i filles de Joan de Joanes, van ajudar al seu pare en el taller familiar, especialment en la pintura del retaule de Bocairent , i per honrar la memòria de son pare pintaren el retaule de la capella de les Ànimes de la parròquia de la Santa Creu de Bocairent, on estava soterrat”
Les dones al món de l’art. Pintores i escultores valencianes (1500-1950), Vicent Ibiza i Osca.
Institució Alfons el Magnànim, Centre Valencià d’estudis i d’investigació

@manolaroig

Comentaris

Dr Purva Pius ha dit…
Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.