Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de febrer 28, 2010

El xiquet mutilat

Primer va perdre les llengües, només li'n quedà una. I no era perfecta. Després perdé la capacitat de riure per no res. També perdé l'escalfor de l'abraç i del bes. L'aigua dels seus ulls desaparegué.  La tendresa del seu cor es perdé. Sense somriure, sense innocència, sense la paraula i el tacte i l'abraç només li quedava el temps que havia passat  i l'havia convertit en no res.

Més premis en la xarxa

Si alguna cosa bona té la xarxa és que acabes col·laborant amb gent que no voras en la teua vida, però amb qui t'uneixen manies i relats.I al final, premis! He participat a la iniciativa del blog 365 contes, que acaba de rebre el premi a millor iniciativa de la catosfera.  Enhorabona a totes i tots els blogrelatistes! i sobretot a l'amiga Bajoqueta ànima del blog. Si encara no heu visitat el blog, feu-ho! Els meus contes de menys de 365 paraules: Silencis Estimadíssim Marc

Els 300 blogs d'Espriu

Quasi 300 blogs es van afegir a l' homentage a Espriu . Les entrades es poden consultar en el blog de Víctor Pàmies, que els ha indexat, una autèntica "feinada". Des d'ací li done les gràcies, i deixe constància, d'un bon treball. El resultat és un mostra de la varietat i el treball enxarxat que es pot fer des dels blogs, per i entre gent que no es coneix, però té interessos coincidents. Temps, espai i xarxa!