Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’abril 22, 2012

Joc de dos. Tactes i contactes

A punt de presentar el meu primer recull de versos, amb dibuixos de la meua germana. La col·lecció és fantàstica, Mil poetes i un país, de l'editorial Germania. Us anirem deixant una mostra, per fer boca. A Salvador Jàfer Un toc. Un coll. Dos ulls.  Els rulls i els plecs. Les mans. Un bes. Un un.  Sense fre. A frec de tu.

Joc de dos. Telegrames eròtics

A Salvador Jàfer Un toc. Un coll. Dos ulls.  Els rulls i els plecs. Les mans. Un bes. Un un.  Sense fre. A frec de tu. A punt de presentar el meu primer recull de versos, amb dibuixos de la meua germana. La col·lecció és fantàstica, Mil poetes i un país, de l'editorial Germania. Us anirem deixant una mostra, per fer boca.

25 d'abril, d' Almansa a Portugal

                Batalles perdudes,                 batalles guanyades,                 batalles pendents,                 batalles per fer.

1 minut enllaçada per la llengua

Acabe de tornar a casa des de València, on he participat en l'acte literari que s'ha celebrat al Centre de Cultura Contemporànea Octubre  i ens hem enllaçat   per la llengua.  Les entitats organitzadores de l'acte s'han expressat així: " Com deia Joan Fuster: “Els llibres no supleixen la vida, però la vida tampoc no supleix els llibres”. Explica la llegenda que Sant Jordi va matar el drac per salvar la princesa de les seues urpes. Tots tenim una princesa per salvar i de segur que molts dracs per vèncer. Però ja és l’hora que la princesa es menge el drac."  "  Aquest 23 d’abril a l’Octubre-Centre de Cultura Contemporània de València, a les 19 hores, ens enllaçarem pel català i celebrarem la diada amb una festa en què seran presents Xavier Aliaga, Núria Cadenes, Joan Garí, Vicent Penya, Isabel Robles, Jaume Pérez Muntaner, Pere Bessó, Raquel Ricart, Aureli Silvestre, Francesc Mompó, Joaquina Barba, Esperança Camps, Manuel Molins, Lluís Miret, Rosa R

23 d’abril: llibres, roses, dracs, princeses i clavells

Homentage a la princesa Cleodolinda, vencedora del drac Dia de festa. De la literatura, l’edició, l’ofici de fer i vendre llibres.  I l’afició a llegir-ne, i el dret a no fer-ho. També és la festa de la imaginació, de la mentida literària, i del treball pacient de qui construeix històries i de qui les fa possible en paper. El moment de l’homentage a l’edició, que embelleix  i fa eternes les paraules de l’escriptora. Dia de records. Daniel Pennac , a qui sempre llig amb emoció, fa molts anys ens explicà que llegir és un verb que no admet l’imperatiu. Com estimar, crec que deia. Pennac, amb Jesús Tuson i Sebastià Serrano , la Santíssima Trinitat de la llengua, la comunicació i la seducció de la paraula. A ells, estime per “sobre de totes les coses” i a les seues paraules “com a mi mateixa”. I fa temps que els únics manaments que seguisc són els del decàleg de la lectora i el lector que declarà Pennac. Dia d’imaginació. Un editor valencià, Vicente Clavel –curiosa coincid