Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juliol 31, 2011

Stem d'estiu: cuques i cuca

Sempre he sentit a dir que a l'estiu tota cuca viu, com una magnífica proclama per a una temporada de l'any en què els nostres cossos estan més a prop de les nostres ments. D'altra banda, si durant l'estiu algú us fa la guitza, el podeu enviar a tocar-se la "cuca", expressió molt usada en el meu poble.

Stem d'estiu: en silenci

M'agrada vindre matinet quan encara trobe silenci a vora mar. Si les màquines tampoc han netejat l'arena, queda la petjada de totes les persones que habiten la platja. Però, com en un somni, no saps si són o no reals. Has perdut les veus i només qued la de les ones.

Stem d'estiu: un camí, sempre és un camí

Per més que insistiu, un camí sempre és un camí i, el que és encara més clar, no sempre som nosaltres qui el triem.  A mi m'agraden rectes, clars, sense obstacles i amb molta llum. Puc suportar alguna costera, però res més.

Stem d'estiu

Poseu-vos còmodes, fresquetes diuen en el meu poble, i deixeu que el vostre cos guie les vostres accions. Busqueu el silenci, sí, aquell que trobeu a faltar la resta de l'any. Sí, el silenci, aquella cosa que no sabeu ben bé què té i què és però que us deixa torradetes després de dinar, o a poqueta nit, o després de sopar. Finalment, deixeu que els vostres peus toquen terra, o arena, o pedra, o aigua i que els vostres ulls busquen les llàgrimes de Sant Llorenç, mentre les vostres mans troben caliu en les "seues" mans. Stem d'estiu, fem vacances, però no us volem deixar del tot. Us acompanyarem al llarg d'agost amb una sèrie d'imatges mínimes amb un pensament breu, només ho fem perquè no ens oblideu i per servir-vos de "refresc. Amigues i amics del blog que passeu un bon estiu!