Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’abril 18, 2010

El dia del llibre: flors i poesia

La dona de la muntanya Sense claredat en el pensament. Soroll i pena. 50 anys. Malmesos. Va decidir anar a viure a la muntanya. Allí el silenci ho és de debò. Manola ens deixa una imatge fantàstica per celebrar el dia Sant Jordi, podeu mirar-ne més al seu Flick .

La paraula justa

Si les paraules són les justes, no fa falta usar-ne ni moltes ni massa. L'excés de paraules és necessari si no ens entenem. Va ser un dia llarg. Un dinar de comiat amb paraules amagades, no déiem el que volíem. La meua mirada es trobà amb la seua desgràcia, i s'amagà. Usarem les paraules com una distracció, com un engany, no podíem plorar i ens llançàrem paraules. Després ella usà les paraules per ferir, per provocar dolor. Bruixa maligna que converteix paraules d'amor en sagetes enverinades. Cap esforç per comprendre. I Serrat que canta “entre tu y yo la soledad y un montoncito de escarcha, ay amor”. I sé que no podrem refer res, només el camí que ens porta cada dia al tren. A la realitat. A la vida, la mala vida. Tan difícil és eixa paraula, la justa?  

Un amic, un premi, una cadena: Val la pena

M'ha eixit un títolet un poc "ridícul", però què hi farem! L'amic Vicent Terol, del blog l'Aixeta , m'ha triat amb 10 blogs més perquè juguem a la cadena: Passa-la i si vols la tornes! Mentre trie 10 blogs que m'agraden us recomane que escriviu i passegeu per la blogosfera. Triar-los serà difícil perquè hi ha una gran varietat. Gràcies!