Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juliol 10, 2011

I ací està el cartell que no premiaren

Cartell per a les festes de Sueca d'enguany que presentà Manola Roig Manola presentà un cartell al concurs que organitzà l'Ajuntament de Sueca per al llibre de festes d'enguany, però en triaren un altres. Què voleu que us diga? La veritat, que a miaquest m'agrada. En el cartell apareix la imatge d'una dona que forma part d'una escultura, us proposem que endevineu de quina escultura estem parlant, qui és el seu autor o autora, i on està situada. A qui ho encerte li enviarem un punt de lectura dels que hem penjat al blog, el que us trieu. Ah, i signat!

Una fotografia guanyadora a L'Illa dels llibres

La imatge de Manola Roig, coautora de vidapervida.blogspot.com,  guanyadora  Ja tenim els guanyadors del concurs Camilla Lackberg. Finalment el concurs Camilla Lackberg ha finalitzat i ja tenim els guanyadors. Mariona Rifa, Albert Mateu, Manola Roig , Joan Vargas i Montse Luque  han guanyat  un llibre signat per Camilla Lackberg. Els guanyadors rebran molt aviat un llibre de Camilla Lackberg signat per la mateixa autora. Moltes gràcies a tots els participants.

Aniversari feliç: és una nina! Una nina preciosa!

Sóc bàsicament una dona feliç, estime i m'estimen: família, amigues, amics, amic e amat... si puc oblidar les penes i compartir amb vosaltres el que escric, també sóc feliç. Per als meus 49 anys m'han regalat el magnífic banner que, a partir de demà, usarem per la blog. La meua germana n'és l'autora-artista. Com també sóc, bàsicament, una dona generosa i poc convencional, vull fer-vos un regal, contra el que és tradició.  Compartiré amb vosaltres un fragment d'una de les novel·les que més m'agraden i que crec que ha estat injustament amagada:  Crineres de foc , de Maria Antònia Oliver. Celebrem el nostre, vostre i seu aniversari. Estem vives i cap raó ens ha d'impedir intentar la felicitat! -        Ja corona! El cap de la criatura va guaitar entre els llavis inflats i adolorits de la vulva, que s’obria per donar pas a l’infant. Després tot el cos va lliscar suaument dins l’aigua i, en ser fòra de la mare, n’Estel va estirar les cames i els