Vés al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2012

La platja de les pedres

No esperis, ni temis i seràs perfecte. Joan Fuster,Conselles, proverbis i insolències.
Allí trobà la dimensió humana de l'infinit. El camí de la seua vida i el temps, que passa, la portaren allí. Pedres. Pedres aspres. Pedres. Pedres suaus. Pedres tan iguals que es confonen. Com el temps. Vivia asseguda, perquè en la platja de les pedres la verticalitat és incertesa i desequilibri. Pedres de dolor i de joia. Pedres de record i de vida. Pedres. Vivia dolçament asseguda i com més a prop de les pedres estava més serena i atrapada se sentia. I les pedres clocloquejaven. I la remor era forta i corprenedora. I les mirava i les sentia i les llançava.
La pedra que li llances al mar, el mar la llepa i te la torna. Velles històries. Noves històries. Històries úniques, que es repeteixen en cada anada i vinguda. I el joc, i el temps, i la incertesa i la solitud, i tu, atrapada, com les pedres. I aquell color, tan angoixosament gris.... i al final la mort. La teua i la d'ells. La de totes. La …

Joc de dos, joc de moltes i molts

No us puc dir res, impressionada, agraïda, commoguda, emocionada, acompanyada i feliç!

Us deixe una mostra, però ací a la dreta - a la del blog, ei!- les podeu veure totes, gràcies a Vicent Ferri.

Última hora: les mares estrela, l'home del sac a la presentació de Joc de dos

L'home del sac i una bona representació dels personatges del recull de poemes Joc de dos, de la suecana Rosa Roig, publicat per Germania, i que conté il·lustracions de Manola Roig, han pres el carrer. Entusiasmats pels espectacles de la 23 Mostra Internacional del MiM, han decidit escapar-se i han afirmat, per diverses fonts, que acudiran a la presentació d'esta nit a les 19:30, en la Papereria Arts, de Sueca.  Les autores s'han negat a confirmar aquesta notícia, mentre intercanviaven una mirada còmplice i declaraven "no sabem què pot passar, ni ens en fem responsables".
Mares estrela
Les trenquen, però es refan. Són infinites.  S'alimenten les unes a les altres.  Ningú no ha pogut amb elles...
Els seus ulls
Els seus ulls. La meua vida.  Amb ella jugue perquè em crida cada dia.  Com una obsessió...


El xiquet capsa
Era fàcil de trobar. 
De ben menut començà a guardar-ho tot en capses  i a portar-les amb ell.  Ell i les capses van nàixer junts....


El xiquet sirena  ... La mar e…

Presentació Joc de dos en Sueca: MiMetitzat

Joan Fuster, escrivia a Ernest Martínez Ferrando, “ Els llibres són sempre benvinguts”. Nosaltres n’estem convençudes, de la mateixa manera que estem convençudes que sense joc no n’hi ha vida, ni art. Veniu, doncs, dissabte a la Papereria Arts, a la llibreria de Pepa, que ha creat una espai únic per als llibres, i compartiu amb nosaltres il·lusió, emoció i calidesa.
Presentar Joc de dos a Sueca, on hem nascut i encara vivim, representa un regal que, fa un any no esperàvem. La complicitat de molta gent, Pepa, David, Sari, Gemma, Marta, Vicent, Carles, Arnau, Abel, Manel, Paula, Montse, Toni, Natanael...i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de Sueca, ha fet possible.
A més a més la fortuna ens ha acompanyat i ens hem trobat compartint cartell amb un dels escriptors catalans més complets i importants del moment, Jaume Cabré, l’ autor de la novel·la Jo confesso. Compartir pàgina de la programació cultural serà coincidència, però us assegurem que també és un regal. Inesperat,
Finalme…