Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 15, 2015

Setmana de la poesia catalana (II): Matilde Salvador per rosa i manola roig

Setmana Poesia Catalana a Internet: Anna Rebeca Mezquita

Les flames de Sant Josep 2015

No sé què m'ha donat més gust, escriure el conte per al Llibre de Falla Corea-Sagrada Família de Gandia d'enguany, dedicat a la Llum i adherit a l'Any Internacional de la Llum proclamat per la Unesco; compartir amb la Falla, en viu i en directe, l'emoció i la desil·lusió en no rebre millors premis pel treball d'un any, tot sabent que la seua passió per la festa els seguirà empenyant-empenyent a fer propostes tan encoratjadores, com trencadores i imitades; o escoltar en directe les paraules de l'alcaldessa de Benirredrà en recollir el Premi, el segon, al millor article de llibre de Falla d'enguany. 

Divendes 6 de març de 2015, Lola Cardona, alcaldessa de Benirredrà, en acabar el lliurament dels Premis que atorguen al millor article de llibre de falla, s'adreçava a una saló d'actes farcidet de festa fallera per parlar de democràcia, falles i compromís. D'altres temps, d'altres veus, que no obstant em retornaven a la meua ficció, al conte premia…

La carn vol carn i la Falla la Muntanyeta de Carcaixent

Enguany ens han demanat col·laboració per a dos llibres de falles. Ho hem fet, divertides i encuriosides per les propostes. Abans que cremen els ninots, els de cartó vull dir,  compartirem amb vosaltres el que hem escrit/dibuixat.

Comencem pels versos agosarats i immadurs d'un intent de sàtira, per a la falla de Carcaixent de l'Associació Cultural La Muntanyeta acompanyats per un magnífic dibuix de Manola. El llibre de la Comissió 2015 comença amb uns esplèndids i suggeridors versos d'Ausiàs March La carn vol carn ... i nosaltres hem afegit carn i nyenya al foc!!!LA BUTXACA DE LES DONES o breu poema narratiu sobre el que han daguantar les dones, fet, com he pogut, a la manera antiga, amb noves rimades i codolades.
de Rosa Roig, veïna de SuecaDiuen que un savi sabut va obrir els ulls de menut i va pensar que les dones no han de ser il.luminades , sinómés bésegregades, ja que són causa i efecte, segons contempla el precepte, d’ereccions involuntàries en hò