Vés al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2014

D'ones i corbes, Manola Roig a la Intersindical

Sense ell només en som dues.  Ja no juguem.  La mort se'ns endugué el joc. Només en som dues 
i només ens queda la vida.
Joc de dos
Estic convençuda que podem triar poques coses en la vida, però les més importants, les que en realitat ens marquen, sí que les triem. La voluntat, la intuició, les conviccions -poques, poquíssimes-, l'esperança, el treball i la generositat solen jugar a favor nostre. Així és com conjuguem verbs i amistats, estima i complicitat. Si arribes on volies arribar, no has fet tard, només t'has entretingut. I pel camí, t'has divertit, has plorat, has patit i parit i criat i has estimat i has soterrat els teus morts. I has discutit -molt, segurament-, te n'has penedit. Has dubtat, t'has equivocat, t'has deixat dur i has acabat una faena que ni sabies que podies fer.
Dimecres 29 de Gener, a les 7 de la vesprada, a la Seu d'intersindical Valenciana, Manola Roig penjarà una bona part del que vosaltres heu vist ací, a la realitat virtual, en pa…

Incerteses a Sueca

Dijous 23 de Gener a les 8 de la nit s'inaugura en Sueca l'exposició "Incertesa", que organitza l'Associació Cultural K-lidoscopi, un bon grapat d'artistes de Sueca i Cullera ens mostraran els seus dubtes. Si acudiu, podreu veure, també, els de Manola Roig, autora de les imatges del blog. Canviem la paraula, pel dibuix.

2014, comencem de nou com sempre

Demà tornarem a la rutina, però portem la càrrega de tot el que hem xarrat i compartit, el que hem menjat, tastat i begut. Els aromes de la felicitat, la clama i la pressa, el que hem amagat i el que ens han descobert. Com cada any, comencem de nou amb la càrrega del que tenim de vell. De bell.

El primer sol, per al primer dia