Vés al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2016

Les Magues de Gener al sopar de l'AELC al Micalet

De ma mare vaig aprendre que no importa què diguen de tu, ni qui et critique, has de fer el que cregues sense por. I de Virginia Wolf, sempre tinc present les paraules que transcric “ les dones, des del començament fins a l’actualitat han dut al món la població de tot l’univers. Aquesta ocupació els ha consumit molt de temps i energies... les dones poden continuar millorant la seua situació... Però no fa falta només educació, sinó que les dones siguen lliures per experimentar; que discrepen sense por dels hòmens i expressen obertament les seues discrepàncies; que tota activitat intel·lectual siga promoguda, de tal manera que sempre hi haja un nucli de dones que pensen, inventen, imaginen i creen amb tanta llibertat com els hòmens, i amb tan poca por a fer el ridícul.”
I és així, com amb tant llibertat i tan poca por al ridícul, com tenen els hòmens; i amb la inestimable companyia d’un nucli fantàstic de dones, algunes vives --Llum Fos, Manola Roig, Cristina Escriva-- i d’altres formant…

ET PARLARÉ De MI!, exposició de Manola Roig a Silla

Dijous 18 de febrer, Manola Roig inaugura exposició individual a La Nau de la Cultura de Silla, tal com podeu llegir a l'agenda cultural de la ciutat de l'Horta. L'artista mostrarà una mostra de la seua obra, i estrena un projecte creatiu que busca la participació de l’espectador, i consta de tres parts definides, en les quals veurem l'autora; l'autora ens parlarà de 16 dones, l'obra de la qual ha estat invisibilitzada, i finalment les persones assistents podran parlar d'elles mateixa.
L'autora explica què veure'm:
1.L’obra plàstica de l’autora a través de la qual ens mostra la seua particular visió del món. Mitjançant diferents recursos plàstics, fotografia, linogravat, il.lustracions i filformes,ens deixa entrar en el seu món personal i íntim i ens parla d’ella i ens mostra a través de la seua mirada la realitat que l’envolta.
2.En esta part l’artista ens proposa descobrir qui són i que han fet 16 dones. Per a descobrir-ho l’espectador haurà de llegir…