Vés al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2011

Berlusconi, les dones i la dignitat: ora basta

Material per a la falla«…é brutto un mondo che costringe le ragazze afgane a mettersi il burqa in nome della tradizione, ma è altrettanto brutto un mondo che spinge le ragazze italiane a togliersi le mutande, in nome del denaro e del potere»
Cecilia Strada
«..la perseveranza nell’errore diventa irresponsabilità ed insulto alla vita istituzionale »
Luis Sepulveda

Ja s’acosta sant Josep, i les falles, i el foc, i la primavera es mostra des del fons de l’hivern. Els dies més freds de tot l’any avancen que qualsevol nit pot eixir el sol. Vindrà març i cremarem a la falla l’estoreta velleta, i tot el que ens sobre, peresa, por, resignació. En Público d’ahir trobem una primera aportació per a la falla, milers de dones es manifestaven contra Berlusconi. Les dones italianes, ens mostren que res hi ha perdut, que si volem, podem. Ens retornen l’esperança i la dignitat.  S’han mogut contra la insídia, contra l’abús, contra qui ens ha deixat sense les notícies de la CNN, qui detenta un “poder” democr…

Punt de lectura: futur

Telegrames eròtics 4: tendresa

Cega et tempte. Cega i muda. Espessa de tendresa. L’olor del teu cos a sobre el meu. Envaïda, submergida. Perduda amb tu.

Telegrames eròtics 3: desig

De lluny et guaite, i m’amague.
Tu ni em sents.
Braços ferms i cul redó.
Enyor del bes i palp a les mans.
Dues i enceses.
Desig i son.

Gener: dona ocupada

Sabia que podia formular bells pensaments. Les seues reflexions sobre la condició humana ens podrien lliurar de la misèria moral. No obstant, l'alt sentit de la responsabilitat va fer que preferira donar de mamar als seus fills, rentar el cul dels seus ancians privats d'altres atencions i consolar l'home i la seua fragilitat. Això i posar la rentadora, fer el dinar, comprar al mercat i al supermercat, netejar les persianes del menjador, tot, va impedir que poguera concretar aquells meravellosos pensaments. No va salvar el món. No tenia temps.

Punt de lectura:presons

Telegrames eròtics 2: desfici

Desfici de dits.                                             Desfici entre els pits.                                             Et busque.                                             Un esclat de cossos.                                             Atapeïts.

Telegrames eròtics 1: enyor

Enyor. Desig. Tendresa. Dos llavis.
Pell contra pell. A frec de pell i d’alba. Ens escapem.
Nota de les autores: Com només coneixem la màgia de les relacions humanes, us deixem com a regal del nou any una nova série de dibuixos i poemes, a mig fer, per provar, per veure si us agraden.

Feliç i feliç any nou, de temps repetits i noves emocions.


Punt de lectura:riquesa